Omschrijving

Ledyears is specialist in het produceren, leveren en onderhouden van scoreborden en multifunctionele scorebordsystemem.

Een breed assortiment en oog voor maatwerk maken het mogelijk om iedere sportaccommodatie van een geschikte productoplossing te voorzien. De mogelijkheden lopen uiteen van een standaard elektronisch scorebord tot een multifunctioneel LED-scherm dat naast de puntentelling ook voor o.a. reclame, videobeelden, rondetijden en uitslagen kan worden gebruikt. Een modern ontwerp en uitgebreide functionaliteit dragen bij aan een professionele uitstraling van uw sportaccommodatie. Bovendien zorgt de meegeleverde software voor een eenvoudige bediening.


Multifunctioneel scorebordsystemen

Onze multifunctionele scorebordsystemen brengen sfeer en beleving in uw sportaccommodatie. U kunt namelijk op onze schermen de puntentelling, video’s en foto’s tonen, maar ook tijdregistratie en (live)camerabeelden zijn een optie. Kortom ongekende mogelijkheden om uw supporters een optimale wedstrijdbeleving te geven!


Full colour scorebord

Een full colour scorebord is voorzien van een groot LED-scherm. Hierdoor is het mogelijk om naast de puntentelling ook advertenties, videobeelden en sponsorinformatie te tonen. Een full colour scorebord geeft uw sportaccommodatie de professionele uitstraling die het verdient.


Outdoor Scoreborden

De eenvoud van onze outdoor scoreborden is zeer doeltreffend; score thuis, speeltijd en score gasten. Er is keuze uit 8 LED-kleuren die afzonderlijk van elkaar zijn in te stellen. De scoreborden zijn leesbaar tot op een afstand van 150 meter en zijn voorzien van een automatische lichtregeling.


Indoor Scoreborden

Een indoor scorebord voor uw sportaccommodatie is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en het budget kunt u kiezen uit een basisversie, een plus versie en de serie 3510. Al onze scoreborden zijn van hoge kwaliteit en hebben een levensduur van minimaal 10 jaar. De scoreborden worden geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.


Schotklokken

De schotklok is een klok die wordt gebruikt om aan te duiden hoeveel seconden het team nog over heeft voor een aanval. De displays zijn uitgevoerd met een fraaie en degelijke behuizing en voorzien van heldere LED’s. Uniek is dat de schotklokken zijn uitgevoerd met een aantal extra functies. Zo kunt u de twee schotklokken ook gebruiken als scorebord en als digitale klok.


Wilt u meer weten over Ledyears?

Neem dan een kijkje op onze website.