Omschrijving

Medisan Delft  Niet alleen de goedkoopste in uw regio, ook levering uit voorraad!! Bovendien snelle service, geen bezorgkosten boven de 75,00. Kiest u ook voor prijs, kwaliteit en service??? Al meer dan 30 jaar!!!

Waarom Medisan?

 

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met sportverzorgings produkten, wij weten wat voor de verzorger/Fysio belangrijk is. Niet voor niets kiezen steeds meer verenigingen voor Medisan. Een betrouwbare partner. Zowel Betaald voetbal, als amateurclubs zijn bij ons welkom. Vraagt u naar de speciale voorwaarden voor sportclubs, aantrekkelijke kortingen/sponsordeals. Kortom kiest u voor Medisan, dan kiest u voor een jarenlange betrouwbare partner!

Medisan is een groothandel in sportmedische produkten en tevens importeur van de Niagara CVT massage apparatuur. Sinds 1988 verzorgen wij de levering van sportmedische artikelen en eerste hulp materialen aan o.a. paramedici, fysiotherapeuten, (sport)masseurs en -verzorgers, e.h.b.o.-afdelingen van bedrijven,scholen, sportverenigingen en (zorg)instellingen.
Bij ons koopt u goed en veilig via internet:
C.V.T.
Sinds 1989 is onze vestiging in Delft verkoop- en after-sale servicepunt van Niagara CVT apparatuur voor Nederland. De CVT blijkt ook zeer geschikt voor thuisgebruik. Het enthousiasme van de gebruikers en de daardoor sterk toenemende vraag heeft ertoe geleid dat sinds 1997 de import en verkoop van Niagara CVT voor Nederland via Medisan is geregeld. Vanuit  onze hoofdvestiging in Delft werken vertegenwoordigers, zodat wij door heel Nederland belangstellenden direct en goed van persoonlijke informatie en produkten kunnen voorzien. Medisan beschikt over een technische dienst die snel en accuraat eventuele problemen kan oplossen en/of reparaties uitvoeren.

Voor belangstellenden is de mogelijkheid voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom aan de Neringstraat 12 te Delft. Hier kunt u direct alle informatie krijgen en de apparatuur zien werken. Kunt u niet naar ons toekomen. Geen probleem. U maakt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers en hij/zij komt de Niagara apparatuur geheel vrijblijvend bij u thuis demonstreren en alle gewenste informatie persoonlijk geven en/of vragen beantwoorden.