Innovatieve software oplossingen voor Sportverenigingen;
ontwikkeld door sporters voor sporters

• KantinaKassa; vrijwilligers-proof software  voor op (eigen)hardware. Koppeling met boekhouding, goede reportage technieken, voorraadbeheer, etc etc
  • KantineReklame; uw kleedkamer info, sponsorreclame etc op schermen in uw kantine; eenvoudig te bedienen.
  • Lichtmanager; energiebesparend door veldlicht te bedienen met telefoon app.
  • Scorebord Manager; een scorebord en sponsoringpresentatie op professioneel niveau gemaakt om door vrijwillers te worden gebruikt.

Onze producten zijn ontwikkeld door mensen die zelf ook actief zijn in sportclubs. Men is daarom maar al te goed op de hoogte waaraan systemen moeten voldoen om gebruikt te worden door een steeds wisselende groep vrijwilligers. Bovendien realiseren we ons dat er ook geld voor de club verdient moet worden vandaar dat onze kosten-baten verhouding prima in orde is! Wij kunnen onze slogan voor sporters door sporters dan ook van harte onderschrijven.

Natuurlijk is er veel informatie beschikbaar op onze site; www.precisiesoftware.nl. Daarnaast kunt u onze producten ook in gebruik zien bij vooraanstaande amateurclubs. Mail ons even voor een afspraak of voor verdere info; info@precisiesoftware.nl of bel ons op 06110-12092.

Wij zien uw reactie graag via SportClubPlaza of anderszins tegemoet.

Dank voor uw interesse!