SCOREtec is met reeds meer dan 350 scoreborden in Nederland en ruim 25 jaar binnen de LED techniek ook voor uw vereniging dé betrouwbare producent van scoreborden en LED informatiesystemen.
Wij beschikken samen met onze eigen technische afdeling over het nodige “know-how”, om voor elke vereniging en sportaccomodatie een passend LED scorebord te realiseren.
Naast de volledige uitvoering van een project bieden wij echter ook de mogelijkheid, door gebruik te maken van de kracht en kennis binnen de vereniging, een scorebord tegen een scherpe prijs te realiseren.
Uiteraard kunnen wij ook bestaande (defecte) scoreborden met behoud van de nog bruikbare onderdelen (denk aan constructie, plaatwerk, stroomvoorziening e.d.) eenvoudig van volledig nieuwe techniek voorzien, zodat het scorebord weer jaren met plezier gebruikt kan worden.
Onze visie is, dat een scorebord een duurzaam product moet zijn, waar de vereniging en sponsoren ook jaren na aanschaf nog trots op moeten zijn en plezier aan kunnen beleven.
Daarom onderscheiden wij ons als producent met de nodige technische kennis uiteraard van een gewone leverancier.
Helder advies en ondersteuning, gecombineerd met een uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen tegen betaalbare prijzen zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. En dit alles binnen een team met korte lijnen en persoonlijke aandacht voor de klant.
Ons assortiment bevat naast de “gewone” scoreborden voor de voetbal, korfbal, hockey, honkbal, volleybal, uiteraard ook producten zoals shotklokken, hoogwaardige LED reclameschermen met zeer uitgebreide scorebordfuncties, indoorscoreborden, tijdwaarnemingssystemen voor de paardensport en GPS kloksystemen.
Als producent kunnen wij alle producten op maat leveren, passend bij de behoeftes en budget van elke accomodatie.
Bekijk HIER ons bedrijfsfilmpje!